Impreuna putem sa il ajutam pe David sa poata avea o viata normala fara sa lupte de fiecare data cu starile pe care le are inca de la varsta de 1 an, stari cauzate de diabet care acum, la 2 ani si 11 luni, il impiedica intr-o mare masura sa se bucure asa cum trebuie de copilarie.
Daca sunteti interesati sa il ajutati sau sa aflati detalii, puteti lua legatura cu parintii sai:
Dragos Ionascu 0722.238606
Andra Ionascu 0735.565606
sau prin mail la adresa ionascudragos@gmail.com




3 comentarii:

  1. Am promovat cazul lui David pe trei dintre blogurile mele (Hanul Poveştilor, Ia Atitudine, La pas prin Vrancea)şi voi încerca să promovez cazul pe câteva bloguri umanitare ale unor prieteni alături de care am mediatizat multe astfel de cazuri. Eu ajut, dar ei sunt mult mai implicaţi şi mai pricepuţi. Am să încerc şi la câteva publicaţii cu care am mai colaborat, dar...voi avea nevoie totuşi de mai multe date despre boală, poate şi de un document medical scanat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si magazinul online Tara Jucariilor va promova acest caz. Speram sa se gaseasca o rezolvare! Vom publica pe blogul nostru, unde tocmai organizam un concurs pentru parinti, un anunt! http://www.tarajucariilor.ro/blog/concurs-castiga-jucarii-pentru-copii-cu-tara-jucariilor

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut, ne-am hotarat sa promovam Jurnalul Gradinitei, insa avem nevoie de acceptul vostru si de un comentariu la acest articol: http://www.tarajucariilor.ro/blog/bloguri-despre-copii-promovare-gratuita. Va citim si speram ca suntem vizitati de voi :)

    Cu prietenie, Tara Jucariilor.

    RăspundețiȘtergere